Divendres
5
Octubre
2018
20
00
Artem trio Concert de tardor

   

 

5

divendres, 20 h
Artem trio
Concert de tardor
Obres de Beethoven i Dvorak
· Aforament limitat
· Entrada gratuïta
https://www.artemtrio.com/

Eva Ximena Traa, violin
Violeta González Tomàs, cello
María López Belarte, piano

Amb seu als Països Baixos, l’Artem Trio es va originar l’any 2015. Des de les seves primeres actuacions, el trio s’ha distinguit per la seva apasionada, energètica i expressiva interpretació. El trio va ser guardonat amb el Primer Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Montserrat i el tercer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Vinaròs a l’any 2017. A l’abril de 2018 va ser finalista al Concurs “Paper de Música” de Capellades, rebent una molt bona crítica del Mestre Antoni Ros Marbà.

Artem trio ha actuat en diferents auditoris dels Països Baixos, França i Espanya, com també en festivals de renom com el “Kamermuziekfestival den Haag” o el “Zoom Kamermuziekfestival”. Al juliol de 2018 van ser convidades i becades per participar al festival “Musique a Flaine”, a França. Actualment el trio és membre de la fundació “Stichting Muziek in Huis” i “Kunst in de Kamer”. Aquest any Artem trio ha sigut retransmès en directe al programa Opium de la cadena holandesa NPO Radio 4.

Han treballat amb músics com Luc-Marie Aguera (Quartet Ysaÿe), Yovan Markovitch (Quartet Danel), Abdel Raman el Bacha, David Kuyken, Gijs Kramers, Amparo Lacruz, Frank van de Laar, Jeroen den Herder, entre d’altres

La Violeta toca un violoncel Thomas Bertrand cedit per Gowrings Continental Gasturbines, una compañía dirigida pel Joop Steenman.

La María té el privilegi d’estudiar en un piano de cua Bechstein model B203 de l’any 1975, cedit per la fundació “Nationaal Muziekinstrumenten Fonds” (NMF) dels Països Baixos.

Programa
L. van Beethoven (1770-1827), Trio amb piano Op.70 No.1 en Re major, “Dels esperits” (1808)

I.- Allegro vivace e con brio II.- Largo assai ed espressivo III.- Presto

Dvořák (1841-1904), Trio amb piano No.4 Op.90 en Mi menor, “Dumky” (1891)

I.-Lento maestoso – Allegro quasi doppio movimento
II.- Poco adagio – Vivace non troppo – Vivace
III.- Andante – Vivace non troppo – Allegretto
IV.- Andante moderato – Allegretto scherzando – Quasi tempo di marcia
V.- Allegro
VI.- Lento maestoso

octubre | Claustre Església Sant Sebastià|
 
   

Formulari de cerca