Diumenge
22
Abril
2018
13
00
Homenatge Miguel Hernández, lectura de poemes, coral..

 

22

  diumenge 12:00 hores
Homenatge Miguel Hernández

Lectura de poemes per membres de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Rocafort
13:00 hores Actuació de la coral rondalla “El cant ens dona vida” 13:45 hores Vi d’honor
Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Rocafort
                         i Ajuntament de Rocafort Regidoria de Cultura

abril |Casa de Cultura|
   
  LECTORS DE POEMES
  MIGUEL HERNÁNDEZ
  Manuel García Torrado Quinteto de poemas
  Paquita García Cabo Para la libertad
  Víctor Olid Laso Canción última
  Amparo Sancho Ferrando La boca
  Rafael Marco Roca El niño yuntero
  Amparo Ten Muñoz Menos tu vientre
  Ricardo Pérez Aucejo Elegía a Ramón Sijé
  Antonia García Lluna Las desiertas abarcas
  José Luis Marco Avilés Viento del pueblo me llevan
  Conchín Marco Llorens Nanas de la cebolla
  Vicente Martín Ahulló Romancillo de mayo
  Juan Aº Martinez Blat Andaluces de Jaen
     
   
  CORAL RONDALLA
EL CANT ENS DÓNA VIDA
  Any 2000: Neix la Coral El Cant ens Dóna Vida, únicament composta per veus i acompanyament d'un teclat. Més tard, l'any 2004, es va pensar en incorporar una orquestra de pua i pols que acompanyés els temes del seu repertori. Des del añ0 2009 i en l'actualitat: La Coral Rondalla ha participat de forma anual en les Jornades Socioculturals per a majors del Municipi de Montcada, ha realitzat concerts de Falles i Nadalencs i actuat en les festes patronals amb motiu de l'Homenatge als Majors del Municipi .

També cal destacar l'organització i desenvolupament de concerts benèfics i solidaris. També ha realitzat concerts a nivell comarcal, com en les Jornades Culturals de Majors de la UDP de la Província de València.

Diverses actuacions en Balnearis, Chulilla i La Concepció. Any: 2009: Participació al V Festival de Ciutadans Majors al Palau de la Música de València. Any: 2010: Actuació en el marc de l'Assemblea General de la UDP de la Comunitat Valenciana en el Palau de Congressos.

Participació en el VI Festival de Ciutadans Majors al Palau de la Música de València. Any: 2011: Participació al VII Festival de Ciutadans Majors al Palau de la Música de València.

   
  José Castelló Ros
   

 

 

Nascut a Massarrojos (València) el 1937, és actualment director de la Coral / Rondalla el Cant ens Dóna Vida. Després de formar part d'una rondalla durant diversos anys com a músic "Laud", es fa càrrec de la rondalla del "Centre Artístic Musical" de Montcada.

Després de diversos anys, forma una rondalla juvenil a Massarrojos anomenada "Rondalla parroquial". Més tard es fa càrrec com a director musical del "Grup de dances de Montcada". Passats uns anys, dirigeix ​​el "Grup de música i Cant Valencià". El 1980, realitza el muntatge d'una música amb música folklòrica anomenada, Missa Valenciana destil de l'horta. Tots els grups dirigits en aquests darrers anys, han estat (Músic vocals). Actualment és el director de la Coral Rondalla el Cant ens Dóna Vida de gent gran de Montcada, des de maig de 2008.

Com a director de la nostra coral, ha participat cada any en els Concerts que ofereix la Coral de Gent Gran en diferents actes municipals que enumerem a continuació: Concert de Falles Concert de les Jornades socioculturals de Gent Gran Concert d'Homenatge a la gent gran de festes de Montcada Concert de Nadal. A més d'això, la Coral Rondalla ha participat en diversos intercanvis entre corals, com Requena, Catarroja, Marxalenes, Malalts d'Alzheimer i concerts Solidaris en benefici de Càritas de Montcada, el seu banc d'aliments.

La Coral Rondalla ha participat en diversos ocasions en els Festivals de Música i corals organitzats per CIMA al Palau de la Música de València.

   
 

 

Formulari de cerca