Beques i ajudes

1r Cicle Ed. Infantil

Bo infantil

Sol·licitud ajuda Bo Infantil 2017-2018

 

2n Cicle Ed. Infantil, Primària i E.S.O

Les beques i ajudes per a tots els diferents serveis i necessitats en els centres d'Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria, depenen, amb caràcter general, de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, i són tramitades des dels mateixos centres educatius en què s'escolaritza a l'alumnat.

Bàsicament, aquestes beques són, d'una banda, transport i menjador i, d'altra banda, de llibres de text. Es realitzen convocatòries anuals, encara que hi ha també un procés extraordinari per a la sol·licitud, una vegada iniciat el curs escolar, per a aquelles famílies que realitzen la seua matriculació en període no ordinari.

Les convocatòries i el corresponent text legal es poden trobar en la web de la  Conselleria d'Educació. La informació quant als terminis per a la sol·licitud es pot demanar en els centres escolars i en els instituts.

Beques de menjador

Xarxa Llibres

 

Beques, ajudes i subvencions Ajuntament Rocafort

L'ajuntament de Rocafort dins de les seues possibilitats ofereix diverses beques, ajudes i subvencions que depenen de la Regidoria de Serveis Socials, que van destinades a:

Ajudes Associacions Pares i Mares d'Alumnes i Centres Escolars de Rocafort

L'ajuntament de Rocafort atorga ajudes, en concepte de subvenció, per a contribuir a la realització d'una o diverses activitats que es realitzen durant l'any de la seua sol·licitud i que estiguen destinades a la població escolaritzada en els centres públics i centres de titularitat municipal amb alumnat empadronat a Rocafort dins d'uns continguts de caràcter cultural i educatiu/formatiu.

Ajudes de menjador

Es poden sol·licitar ajudes de caràcter assistencial, a través del Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, destinades a incrementar les ajudes per a menjadors escolars que atorga la Conselleria d'Educació. Aquestes ajudes estan dirigides a aquelles famílies que puntualment ho necessiten atenent a la seua situació econòmica. Les sol·licituds es realitzaran en el Centre de Serveis Socials, seran avaluades per part dels treballadors socials.

1r Cicle Infantil

2n Cicle Infantil, Primària i E.S.O

 

Beques ensenyament universitari

La Universitat de València així com la Universitat Politècnica de València tenen una gran quantitat d'ajudes i beques diferents que es poden consultar tant en la web com en el Ministeri d'Educació.

Universitat de València

Universitat Politècnica de València

Formulari de cerca