Nota informativa sobre la piscina municipal de Rocafort
7/09/2018

L'AJUNTAMENT DE ROCAFORT SUSPÈN EL CONTRACTE AMB L'EMPRESA ENCARREGADA DEL MANTENIMENT DE LA PISCINA MUNICIPAL

A causa d'una sèrie d'incidències detectades pels usuaris i pels serveis tècnics de l'Ajuntament en el manteniment de la piscina municipal, i a una deficient prestació del servei per part de l'empresa adjudicatària del contracte, l'Ajuntament ha decidit avui suspendre aquest contracte amb l'empresa ‘Manteniment i Serveis Integrals NAFER S.L.U.’ i iniciar la resolució d'aquest contracte.

Volem preservar la qualitat d'aquest servei municipal. Per a aconseguir-ho iniciem avui els tràmits conduents a la contractació d'una nova empresa, en els termes que procedisquen segons el nostre ordenament, que s'encarregarà de resoldre les deficiències detectades i la seua posada a punt per al hibernaje. El tancament de la piscina municipal s'avança, per aquestes circumstàncies al 7 de setembre.

Lamentem profundament les molèsties ocasionades als usuaris d'aquest servei públic. L'Ajuntament de Rocafort iniciarà el procediment corresponent per a reclamar a l'empresa la possible responsabilitat contractual en la qual puga haver incorregut a causa de les deficiències detectades en el servei.

Si desitgen rebre qualsevol aclariment poden dirigir-se a l'adreça de correu electrònic atencionciudadana@rocafort.es

Igualment, poden accedir si ho desitgen a la resolució d'alcaldia que conté l'informe tècnic en la web rocafort.es

Formulari de cerca