Actes de Rocafort per la Igualtat
7 de Desembre de 2017

Aquests últims dies, la regidoria d'Igualtat ha celebrat diverses activitats dins del primer Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de Rocafort, amb l'objectiu de promoure una societat més justa, igualitària i conscienciar contra la violència masclista.

Dissabte passat es va inaugurar el graffitti de l'Antiga Caserna (carrer Mossen Sorribes) en favor de la igualtat de gènere, elaborat per joves de la localitat en coordinació amb l'artista Cuca Balaguer. A més de conèixer el resultat d'aquests treballs, els presents van poder gaudir dels concerts dels grups de música Contraband i Suquet de Rap, que van ajudar a combatre el fred de la vesprada.

Per la seua banda, diumenge, va tenir lloc al Nou Espai l'acte institucional contra la violència masclista, que va comptar amb la l'alcalde, Víctor Jiménez, i la participació de la regidora d'Igualtat, Sonsoles Giner, així com dels regidors Eduard Comeig, Rafael Ferrando, Ana Llorens i Guillermo José, en representació de la Corporació Municipal, que van llegir un manifest de condemna a la violència masclista i en defensa de la igualtat.

A continuació, una parella de pallassos va interpretar la 'clownferència' 'Qui bé et vol, et farà riure', en la qual van convidar a reflexionar sobre la violència masclista amb humor intel·ligent.

Finalment, dilluns, el saló d'actes de la Casa de Cultura va acollir la lectura dramatitzada de l'obra 'Delicades', a càrrec de l'associació cultural La Pedrera.

El pròxim 14 de desembre, la representació de la companyia l'Areola Teatre, amb la seua obra 'Salvatges', serà l'encarregada de clausurar els actes per la Igualtat d'enguany. La cita és a les 19 hores en la Casa de Cultura.

Durant el mes de novembre, la Comissió d'Igualtat, formada per associacions ciutadanes de la localitat, representants de partits polítics i tècnics municipals, i coordinada per la regidoria d'Igualtat, ha realitzat múltiples activitats per promoure una societat més justa, igualitària, i que combata la violència masclista, com ara xarrades o tallers de banderoles contra la violència masclista, entre d'altres, dins dels actes de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, del passat 25 de novembre.

Formulari de cerca