Els alumnes del Taller d'Ocupació 'Rocafort Natura III', felicitats per la seua "gran labor"
28 de Desembre de 2017

L'Ajuntament de Rocafort ha clausurat aquest matí el Taller d'Ocupació ROCAFORT NATURA III, organitzat juntament amb el SERVEF. La desena d'alumnes del curs, que durant un any han tingut un contracte de treball i formació, han rebut el seu Certificat de Professionalitat de nivells 1 i 2, homologat per a poder treballar en Jardineria.

El regidor d'Ocupació i Formació, José Antonio González, juntament amb el director del curs, Raúl Merina, i la resta de l'equip docent, han lliurat als alumnes els seus diplomes i els han felicitat per la seua labor, el seu esforç i la seua dedicació durant aquests mesos.

González ha remarcat el "gran treball" del grup en el manteniment diari dels parcs i jardins de Rocafort i ha subratllat la importància d'aquest programa per a millorar els coneixements dels alumnes perquè puguen trobar una futura ocupació. "El nostre objectiu és ajudar els veïns perquè puguen tenir un treball millor", ha explicat.

Així mateix, el regidor ha apuntat que les inspeccions del SERVEF durant el desenvolupament del programa, en el qual els alumnes també han sigut formats en l'ús de fitosanitaris i en el maneig de carretons, han sigut "molt satisfactòries".

D'aquesta forma, l'Ajuntament continuarà l'any que ve amb el seu compromís amb aquests plans de formació per a l'ocupació mitjançant un nou taller de similars característiques: Rocafort en Verd. Aquests programes són elements claus de la política municipal per a fomentar l'ocupació en el municipi i el desenvolupament professional dels veïns.