Curs d'agricultura ecològica per a horts d'autoconsum
8 de Novembre de 2017

Divendres 10 de novembre a la vesprada comença en Rocafort un curs de formació sobre agricultura ecològica. La idea és oferir una formació útil i aplicable a les persones que han aconseguit la concessió d'algun dels nostres horts municipals, però la inscripció és oberta també a qualsevol persona interessada. Qui vulga inscriure's haurà d'enviar un correu electrònic a gestioambiental@rocafort.es fins al divendres a migdia

El curs porta per títol "Introducció a l'agricultura ecològica i al cultiu d'horts d'autoconsum", i la seua realització va a cura de l'associació Sembra en saó. Estarà dividit en tres sessions:

- divendres 10, a les 17.30h en el Nou Espai (casinet): introducció teòrica a l'agricultura ecològica, d'aproximadament 1,5 hores.

- dissabte 11, a les 11h, en els hortets municipals de Rocafort: primera sessió pràctica, d'aproximadament dues hores, en què s'abordaran qüestions d'utilitat per als usuaris a l'hora d'endegar una parcel·la d'horta d'autoconsum.

- dissabte 18, a les 11h, en els hortets municipals: resolució de dubtes i consultes pràctiques respecte a la gestió de l'hort d'autoconsum.

Prèviament l'ajuntament ha completat el procés d'adjudicació dels horts municipals per un període de dos anys, i ha netejat les parcel·les que havien quedat abandonades per a permetre el seu ús adequat. Recordem que amb les bases actuals existeix la possibilitat de disposar de llista d'espera per a les tres parcel·les que encara no s'han adjudicat per necessitar millores i posada a punt, que a hores d'ara està en procés de solució.

 

- Publicació de la concessió d'horts municipals (13 d'octubre)

 

*AMPLIACIÓ:

Volem agrair la resposta i l'interés que ha despertat el curs, i seran tinguts en compte de cara a programacions futures. Hi han participat vint-i-tres persones del poble. Ací algunes fotografies de la sessió de divendres 10 i dissabte 11

Formulari de cerca