L'ECOPARC en Rocafort del 8 al 10 de març
8 de Febrer de 2018

Els dies 8, 9 i 10 de març visitarà Rocafort l'ECOPARC mòbil que  l'Ajuntament de Rocafort ha demanat a l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE).

Serà en horari de 10 a 14h i de 16 a 19h els dies 8 i 9, mentre que el dissabte 10 estarà disponible en horari matinal de 10 a 13h. L'ECOPARTC mòbil s'instal·larà en la zona del PAI del Bovalar, en el cantó més proper a Godella

Podrà fer ús de l'Ecoparc quasevol habitant de l'àrea metropolitana de València, i en el moment de dur els residus caldrà presentar la documentació acreditativa (DNI amb adreça dins del veïnat, o si no fóra el cas, la factura de l'aigua per confirmar que paga la taxa de recollida del fem en Rocafort).

El dimecres dia 28 de febrer, a les 18.30h, farem una jornada informativa que ajudarà a resoldre els dubtes sobre quins residus s'hi poden depositar i en quines quantitats. Més avall trobareu la imatge dels residus que es poden portar a l'ECOPARC, i en l'enllaç següent podeu consultar els punts més propers amb ECOPARCS fixos.

Més informació sobre la utilitat dels ECOPARCS ací.

 

TAMBÉ ITV MÒBIL EL 14 DE FEBRER

El dia 14 de febrer en horari de 8 a 13h, en l'espai central de l'aparcament del poliesportiu de Godella, serà el dia destinat per a les revisions de vehicles agrícoles i ciclomotors de Rocafort.

No obstant qualsevol persona pot acudir amb els seus vehicles a qualsevol població, la unitat mòbil només pretén facilitar la revisió gràcies a la proximitat.

Més informació en la fotografia de més avall.

Formulari de cerca