Llibret de festes 2017
5 de Agost de 2017

Les festes majors d'enguany en Rocafort mantenen l'estructura i les aportacions cíviques tradicionals. De fet destaquen per la participació que associacions festives i clavaries han fet per tal de conformar un programa de festes compartit i unitari.

Des del divendres 18 fins al dimarts 29 tindrem una gran varietat d'oferta lúdica i festiva, religiosa i pirotècnica, infantil, esportiva i musical, que com cada any ens permetrà trobar-nos en els carrers de Rocafort per a celebrar l'estiu i la identificació entre el veïnat.

Ara que comença a distribuir-se el llibret de festes, aprofitem per a portar-lo al vostre abast des del web municipal. Així podreu consultar-ne la programació i conéixer detalls dels diversos protagonistes de la festa.

I recordeu que fins al dia 11 d'agost està obert el termini per a participar en la nit de paelles, enguany de nou en plaça Espanya, el dissabte 19 d'agost. Les inscripcions cal fer-les de matí (10-14h) en el vestibul de l'ajuntament, cada paella serà per a 18 persones, el preu d'inscripció és de 30 euros (25+5 de fiança, que es recuperarà la mateixa nit quan es comprove que ha quedat tot ben net). Caldrà dur la paella, els ferros i la paleta de cuinar; mentre que l'organització assortirà d'arena, llenya, poals, taules, cadires, coberts, gots, els ingredients de la paella, la beguda i les postres. 

A gaudir-les amb alegria i bona convivència!

Formulari de cerca