Participació ciutadana per millorar la mobilitat
2 de Maig de 2017

L'1 de maig ha començat un nou procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat de Rocafort, que seguirà fins a mitjan juny. L'Ajuntament té com una de les seues prioritats solucionar aquest problema i fer que el municipi siga més transitable i amable per als veïns. A més, també s'arreplegaran informacions per millorar altres qüestions del municipi sobre urbanisme, medi ambient i mobiliari urbà.

La iniciativa d'aquest projecte és conèixer les temàtiques que més preocupen els veïns i veïnes de Rocafort, les seues propostes i peticions, i solucionar els assumptes que els afecten. Es tracta d'un pas més després dels resultats de l'Estudi de Mobilitat Integral. Amb les opinions dels veïns i l'assessorament de l'estudi, l'Ajuntament tindrà la informació necessària per desenvolupar les mesures que milloren la mobilitat de la localitat.

En el procés poden participar tots els veïns i veïnes del municipi majors de 16 anys. Es pot informar sobre qüestions que els afecten, realitzar propostes de millora, però també participar en els tallers i activitats que es desenvoluparan o preguntar sobre qualsevol dubte que es tinga sobre el procés.

La primera fase del pla es denomina ROCAFORT T'ESCOLTA, i es desenvolupa de l'1 al 28 de maig. Durant aquest temps:

  • Està oberta una bústia d'aportacions on-line en el correu participacio@rocafort.es (al final d'aquest article es pot descarregar i omplir una fitxa). També es poden omplir les fitxes disponibles a la Casa de Cultura.
  • Els dies 8 de maig, de 10 a 14 hores, i 11 de maig, de 17 a 19 hores, es podrà acudir en persona a l'Espai de Participació, situat en la segona planta (despatx 2) del Nou Espai (Antic Casino), on es podrà explicar la proposta a l'equip tècnic i resoldre dubtes sobre el procés.
  • Els dies 4 i 15 de maig s'habilitaran taules d'informació i bústies itinerants a l'Ajuntament, de 10 a 13 hores, i, a la Casa de la Cultura, de 17 a 19 hores.

Per conèixer el procés de participació en tota la seua extensió, s'ha habilitat el blog https://participaciorocafort.wordpress.com/?iframe=true&theme_preview=true

El correu de l'Espai de Participació per traslladar qualsevol qüestió o formar part de la consulta ciudadada és participacio@rocafort.es, i el telèfon és el 678 385 065.

Formulari de cerca