Primeres setmanes del Taller d'Ocupació 'Rocafort en Verd'
5 de Febrer de 2018

La regidoria d'Ocupació i Formació impulsa enguany un nou Taller d'Ocupació, Rocafort en Verd, per a fomentar l'ocupació i l'adquisició de coneixements professionals de persones que es troben en situació de desocupació.

El programa, que va començar fa un mes i es desenvolupa en col·laboració amb el SERVEF, permet que 10 alumnes-treballadors adquirisquen formació oficial acreditada amb certificats de professionalitat de nivells 1 i 2 en l'especialitat de Jardineria, i que tinguen un contracte de treball fins a desembre.

Aquest matí, l'alcalde, Víctor Jiménez, i el regidor d'Ocupació, José Antonio González, s'han reunit amb els alumnes i el grup docent en el Parc del Poble a Ramon Fontestad, on el taller desenvoluparà una gran part de les seues actuacions.

Aquests plans de formació són fonamentals dins de la política municipal per a fomentar l'ocupació en el municipi i el desenvolupament professional dels alumnes. L'any passat es va realitzar el Taller d'Ocupació ROCAFORT NATURA III, també amb 10 persones que van adquirir coneixements per a treballar en Jardineria.