Avancem amb mobilitat sostenible
13/08/2018

Amb la calma de l'estiu és bon moment per a recordar algunes iniciatives a favor d'una mobilitat més raonable,  que al remat també ajuden a millorar la convivència en Rocafort.

Al llarg de les darreres setmanes l'ajuntament ha sol·licitat una subvenció per a l'adquisició d'una bicicleta elèctrica. El nou vehicle municipal serà utilitzat per a presentar les notificacions en els domicilis del veïnat, i començarà a funcionar la propera tardor.

Des del mes de juliol, la Policia Local de Rocafort compta amb un vehicle elèctric, que redueix dràsticament el soroll de motor i la contaminació a l'aire, i que ja ha demostrat que realitza les funcions habituals a la perfecció. Ben prompte Rocafort comptarà amb un lloc de recàrrega per a cotxes elèctrics, situat a la porta de la guàrdia de la Policia Local. I abans d'acabar l'any en serà instal·lat un altre en la població.

La seguida d'iniciatives modestes mostren un compromís clar de l'ajuntament amb la millora de la mobilitat, que s'ha de fer de la mà de la ciutadania. Per això enguany, per segon any consecutiu, tornem a estar inscrits en la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que culminarà amb la commemoració del Dia sense cotxes en la segona quinzena de setembre.

Millorar i mantindre el poble en condicions òptimes ens interessa a tots. Per tot això tornem a fer memòria de la campanya de Rocafort a 30, perquè el fonament de cada millora és la implicació ciutadana amb la pacificació del trànsit i el respecte a la convivència. Keep calm i estimem Rocafort...

Formulari de cerca