Comerç reparteix bosses de Rocafort sense plàstic
7/11/2018

El dissabte 10 de novembre el regidor de promoció econòmica, ocupació i formació, José Antonio González, estarà en plaça d'Espanya durant el mercat setmanal per a distribuir les noves bosses de tela de "Rocafort sense plàstic". La campanya de Rocafort pretén conscienciar la població de la necessitat de reduir residus i tornar a gestionar el nostre dia a dia d'una manera més sostenible. Estes bosses (resistents, reutilitzables, amanoses) permeten que realitzem les nostres compres en el poble sense multiplicar els residus que provoquen problemes de neteja i mediambientals. Per això González ha volgut donar-les en mà a totes les persones interessades, i facilitar la relació directa amb el veïnat.

Des de l'ajuntament de Rocafort pretenem promoure les relacions de proximitat en l'àmbit del nostre poble. I alhora que eixes relacions siguen conscients de la pròpia responsabilitat a conformar una convivència positiva, de la qual ens podem beneficiar tots i fa Rocafort més amable. La campanya "Rocafort sense plàstic" fou presentada al públic el passat mes de juny i la gran resposta del públic va exhaurir la primera tongada de 700 bosses de tela. Ara la idea és anar un pas més avant i relacionar-les amb el consum de proximitat en el comerç local del poble.

Justament posant l'èmfasi en eixa proximitat solidària, positiva, entre el comerç, la sostenibilitat i la nostra llengua, el valencià, podeu llegir l'esment a Rocafort en el núm. 0 de la revista "BON DIA! El valor de l'economia valenciana" (pàg. 13). Perquè les iniciatives parcials, concretes, han de confluir en el valor superior de la convivència. Fins dissabte i cada dia en els carrers que compartim.

Formulari de cerca