Educació per la igualtat: primeres jornades per a escola i famílies
12/09/2018

El 25 i el 26 de setembre celebrarem en la Casa de Cultura de Rocafort les primeres jornades "Escola i Família Educant per la Igualtat". És una iniciativa conjunta de les regidories d'Educació de Rocafort i de Godella, que compta amb l'assessorament en matèria d'igualtat del CEFIRE de Sagunt. També hi col·laboren els centres educatius Koynos, els CEIP Sant Sebastià, Barranquet i Cervantes, a més de l'IES Comarcal.

La inscripció està oberta fins al dijous 20 de setembre. Les famílies i el públic en general han d'enviar les seues sol·licituds al correu electrònic igualdad@rocafort.es o bé en persona apuntar-se en la Casa de Cultura. Els docents interessats han d'adreçar-se al CEFIRE de Sagunt.

Sonsoles Giner, regidora d'Educació i Acció Social, destaca que les jornades són fruit d'un "gran esforç de l'equip tècnic municipal per tal d'oferir eines útils a l'entorn social i familiar que ajuden a acompanyar el camí cap a la igualtat de drets de totes les persones. L'escola és un àmbit principal de creixement i formació personal, i ha de resultar acollidor per a totes les persones i les seues identitats". Han comptat amb la cooperació i participació de les escoles de l'entorn i d'experiències que apleguen la perspectiva personal de casos particulars i la gestió positiva de professionals de l'educació.

Podeu consultar el cartell complet més avall.

Formulari de cerca