Inaugurem els nous vestuaris del camp de futbol
10/09/2018

L'Ajuntament de Rocafort ha inaugurat esta vesprada la reforma integral dels vestuaris del camp de futbol municipal, una instal·lació millorada perquè les desenes de joves que practiquen els esports de base a Rocafort ho facen en les millors condicions.

“L'esport és fonamental per al desenvolupament personal i la convivència dels xavals. Hem realitzat esta actuació perquè era necessària i per a impulsar que els joves gaudisquen d'una manera sana del seu temps lliure”, ha apuntat l'alcalde, Víctor Jiménez.

La intervenció ha suposat una renovació integral, moderna i completa de totes les instal·lacions, tant de l'interior dels vestuaris com de l'exterior. A més a més, també s'han redistribuït els espais per a millorar el seu aprofitament i per a crear vestuaris independents.

En l'actualitat, dos clubs de futbol en els quals juguen joves de totes les edats fan ús diari del poliesportiu municipal, tant per a entrenaments com per a partits de competició.

Jiménez ha reconegut la necessitat d'aquesta intervenció pel deteriorament de l'ús continuat de les instal·lacions. D'esta forma, l'alcalde, juntament amb la regidora d'Esports, Julia Cañizares, han donat per inaugurada la reforma juntament amb els responsables dels clubs lliurant-los les claus perquè facen ús dels vestuaris.

Formulari de cerca