Inserció laboral i reforç administratiu amb noves incorporacions
5/08/2018

Divendres 3 d'agost es van incorporar a l'ajuntament les quatre persones seleccionades en els programes d'inserció laboral EMPUJU i EMCUJU. Estes tres xiques i un xic, amb diversos graus universitaris assolits recentment, aconseguiran així una primera experiència laboral en la seua àrea d'estudis, que millorarà les seues possibilitats de carrera professional en el futur. Els quatre contractes tenen una durada de 12 mesos, i aprofitaran per a reforçar àrees municipals prioritàries que han augmentat la seua activitat en els darrers temps.

L'Àrea de Cultura sol·licitava una persona amb TASOC, la de Personal un Tècnic en Relacions laborals, la d'Urbanisme una persona per a assessorament jurídic en els expedients, i l'AEDL una titulada en Administració i Direcció d'Empreses. José Antonio González, regidor de Personal, recordava que "la creació d'ocupació és una de les prioritats principals del nostre govern, i per això ens adherim a tots els programes d'ocupació i formació. En concret , estos estan dirigits a persones jóvens en els seus primers passos dins del món laboral. Nosaltres formem a estes persones i elles, amb la seua faena, milloren el servei que oferim a la ciutadania".

En l'acte de signatura dels contractes el cap de personal va explicar les funcions a realitzar i els espais on farien la seua tasca a les persones que s'hi incorporaven, i el regidor de Serveis Públics i el d'Urbanisme (llavors d'alcalde accidental) també els donaren la benvinguda i recordaren l'esforç continu per millorar l'administració municipal.

 

Formulari de cerca