Juliol musical per a tots en Rocafort
11/07/2018

Durant el mes de juliol Rocafort ofereix al veïnat una sèrie de concerts i activitats musicals d'allò més variat. Propostes que exploren diferents estils i també diverses maneres de gaudir de la cultura i la convivència de la mà de la música.

Començàrem el dissabte 30 de juny amb el Concert d'Estiu de la Coral Polifònica de Rocafort, en el claustre de l'església de Sant Sebastià. El següent dissabte, 7 de juliol, la nostra Casa de Cultura va acollir la retransmissió en directe de Lucia de Lammermoore des del Teatro Real de Madrid, dins de la #LocuraconLucia. El dilluns dia 9 el jardí de la Casa de Cultura fou el lloc d'un concert doble, de música de cambra i del Trio de jazz Brön, inclòs en el Festival de Música de Cambra de Godella, amb el qual Rocafort hem col·laborat enguany. I encara en queden més:

- dia 13 de juliol, divendres, 20h, en el Claustre de l'església de Sant Sebastià: Concert del Cor de la Generalitat

- dia 13 de juliol, divendres, 21h a 1.30h, en el jardí de la Casa de Cultura: la Jam Session organitzada per l'Agrupació Musical de Rocafort que ho fan "amb la il·lusió de compartir la nostra música però també, naturalment, oberts a les aportacions de totes les persones que vulgueu participar amb la vostra música. Vos animem a fer la vostra aportació a una trobada d'entrepans, veïnat i música".

- dia 20 de juliol, divendres, 20h, Casa de Cultura: Nit Machadiana, a imatge dels sopars Estellés, ens reunirem en un sopar popular de pa i porta, en el qual recitarem poemes d'Antonio Machado, acompanyats amb la música de la AMR, i posteriorment el raper Renacentista ens sorprendrà amb la recreació en rap dels "Proverbios y cantares".

- dia 25 de juliol, dimecres, 22.30h, Plaça Espanya: sessió de cinema mut a la fresca amb dos pel·lícules de Buster Keaton, acompanyades de música en directe a cura de Cinemàtic trio.

Esperem que l'oferta vos resulte atractiva i la gaudiu: cultura, participació, esplai i convivència en Rocafort.

Formulari de cerca