#Llegirésunregal
21/04/2018

Entre les diferents propostes que en Rocafort miren de promoure la lectura i la familiaritat amb els llibres, la més important et necessita a tu com a protagonista: perquè llegir és un regal i et fa més lliure #llegirésunregal #llegiretfalliure

Per això l'ajuntament posa a l'abast fons bibliogràfic que actualment no pot estar a la vista en les prestatgeries de l'agència de lectura. És a dir, llibres per a mirar-los, emportar-se'ls, i llegir en els nostres parcs i jardins o en les nostres cases. Huit expositors distribuïts per al gaudi de les persones de Rocafort, que podeu trobar en estos llocs del poble:

- c. Burjassot (junt al parc infantil d'integració)

- jardí de Casa de Cultura

- estàtua de Machado junt a Villa Amparo

- plaça de Sant Sebastià

- parc de Pocoyó

- plaça d'Espanya

- parc de les Garroferes

- plaça Baillargues

En Rocafort alimentem la convivència amb cultutra i amb imaginació, per això portem els llibres al carrer i et convidem  a agafar la cultura amb les teues pròpies mans... Afegeix-t'hi i aporta la teua imaginació, la teua lectura i el teu somriure a un poble més agradable.

Entre la programació d'activitats al voltant del dia del llibre, ja s'han realitzat el taller d'animació infantil Biblio Esplai, la presentació del llibre L'amant del cardenal Borja, i el taller artístic "El meu llibre de Machado" (amb fotos més avall). Demà diumenge continuen amb l'homenatge a Miguel Hernández en Casa de Cultura, organitzat per l'associació de Jubilats i Pensionistes de Rocafort. També demà, a les 17.30h, la companyia el Drac Màgic oferirà l'espectacle "L'aventura medieval". Divendres 27 d'abril un espectacle sobre El Petit Príncep en els jardins de Casa de Cultura; i diumenge 29 el contacontes "Vamos a buscar un tesoro" sobre la sostenibilitat, completaran la programació de promoció de la lectura d'enguany. La regidora de cultura Julia Cañizares es mostra" molt contenta i molt agraïda per la resposta de les famílies de Rocafort i l'acollida que han donat als expositors de llibres en el carrer i la resta d'activitats".

Formulari de cerca