Llibres lliures en la piscina
10/07/2018

Quan la calor apreta traslladem un dels nostres principals esplais a la piscina municipal: refrescar-nos, gaudir de l'aigua, del sol i de la companyia a la vora de l'horta. Així allarguem els dies i vivim més intensament el temps estival.

Per a poder gaudir amb més varietat del nostre temps en la piscina, hem portat un dels mostradors de llibres que ja van estar arreu del poble durant les activitats de celebració del més del llibre. L'expositor té llibres provinents del fons de la biblioteca municipal, i cada exemplar espera que alguna persona el consulte, se l'emporte, el llija i els dediquen atenció. També podeu aprofitar l'expositor per a intercanviar exemplars que porteu de casa vostra. Perquè considerem que llegir és un regal.

L'estiu, el sol i la bona temperatura ens fa sentir més a prop de la llibertat, i ara també amb els #llibreslliures en la piscina de Rocafort. Aprofiteu i deixeu que faça via la vostra curiositat.

A banda, també estan a disposició del veïnat una sèrie de jocs de taula per a usar en companyia en l'espai al voltant de la piscina. Només cal acostar-se a l'oficina d'esports i demanar-los en consergeria.

Bon estiu!

 

Notícia del 21 d'abril de 2018

Notícia del 18 d'abril de 2018

Formulari de cerca