Miscel·lània d'actualitat rocafortana
11/04/2017

Rocafort és un poble ple de vida, d'iniciaives culturals, festives, solidàries, animades per la participació ciutadana. De vegades trobem tantes convocatòries simultànies que no podem donar prou ressò a cada una d'elles, per això ara volem reconéixer-les i almenys, fer-ne memòria per tal que puguem valorar les iniciatives del veïnat. I ajudar a impulsar la nostra estima per un poble viu i ben actiu.

Ací en teniu unes referències bàsiques:

- Intercanvi erasmus plus: organitzat pel Consell de la Joventut, amb participació de gent jove vinguda de Turquia, Armènia, França, Itàlia, entre altres. S'hi van estar una setmana en el Casal d'Esplai (a les acaballes de març) i la temàtica del seu treball fou la crisi dels refugiats, com s'enfocava en cada país i com millorar la situació. 

- L'Agrupació Musical de Rocafort en Mestalla: diumenge 2 d'abril la banda de Rocafort fou l'encarregada d'amenitzar els prolegòmens i el descans del partit de lliga València-Depor, i per cert va coincidir amb les tres victòries valencianistes seuides de la setmana (VCF 2-Depor 0; VCF 3-Celta 0; i Granada 1-VCF 3)

- Reunió sobre la nova Borsa d'Ocupació de Rocafort: dimecres 5 d'abril n'hi hagué reunió informativa en el Nou Espai, amb atenció a les consultes del veïnat interessat. Recordeu que demà dimecres 12 d'abril acaba el termini d'inscripcions. Més informació ací.

- Celebració de Leonor Martínez Hernández: el dijous 6 d'abril família i veïnat de Leonor, amb la participació de l'ajuntament, s'aplegaren en el parc del Bovalar per a celebrar els 95 anys de Leonor, una veïna estimada. I una alegria per al poble.

- Presentació del llibre d'Empar Lanuza: divendres en casa de cultura continuaren les activitats culturals amb la presentació del llibre infantil d'Empar Lanuza "Això va ser i fou", il·lustrat per Paula Pe, que manté fins a demà dia 12 una exposició de dibuixos allí.

- Passeig pel patrimoni: dissabte de matí l'equip redactor del Catàleg de Béns Immobles guià un passeig pels elements més destacats del seu estudi, i que mostren una història de Rocafort com per a lluir-la i estar-ne orgullosos.

- Diumenge de rams i setmana santa: diumenge de matí, en la plaça Sant Sebastià foren repartits branquillons d'olivera i de llorer abans de la missa de Diumenge de Rams. Al llarg dels pròxims dies continuen els tradicionals actes de la Setmana Santa en el nostre poble.

- Mercat de l'andròmina: en plaça Espanya diumenge de matí s'organitzà un mercat d'intercanvi de productes de segona mà a benefici de Càritas, amb prop de trenta tauletes animant la plaça

- Zumba solidari: en el poliesportiu, també diumenge 9 de matí, es va oferir una classe oberta de zumba a benefici de l'Asociación Española Contra el Cáncer.

- Apuntà de les falles: durant estos dies també les falles de Rocafort (La Unió, La Llotgeta, i La Nova) han promogut activitats per tal de donar-se a conéixer entre la població i animar més persones a participar-hi.

- Excursió a la Calderona: dos autobusos plens de famílies anaren diumenge a la Calderona a plantar arbres (pins blancs) i passar un dia alegre en la naturalesa

- Drac màgic: i com no para l'activitat, el dia de Sant Jordi (23 d'abril) tindrem teatre de carrer amb El Drac Màgic.

Sumem i continuem...

Formulari de cerca