El ple d'octubre actualitza llocs de personal
31/10/2018

En començar la sessió del ple d'octubre de dijous passat, l'alcalde, Víctor Jiménez, va repassar els assumptes d'interès municipal, entre els quals destaca l'estudi i avaluació de les ofertes presentades per a gestionar el nou servei de recollida de residus urbans, que podria començar a final d'any; els treballs de poda d'arbrat en tot el municipi que es perllongaran durant els mesos de tardor i hivern; o l'exposició de quadres de Doro Balaguer, fill adoptiu de Rocafort, que s'inaugurarà el pròxim 28 de novembre a la Casa de Cultura, entre altres assumptes.

Jiménez també va recordar el programa d'activitats per a les futures setmanes de Tardor per l'Horta, entre les quals va destacar la trobada del passat divendres entre Rocafort, Burjassot, Godella i Massarrojos per a defensar i demanar a la Generalitat un projecte sostenible contra les inundacions que respecte l'horta. “És una actuació necessària per a evitar situacions de perill, però ha de realitzar-se de manera respectuosa amb el nostre entorn”, va apuntar Jiménez.

En l'apartat de personal, la Corporació municipal va aprovar l'amortització del lloc de vicesecretari per a, en el seu lloc, crear el lloc A2 de tècnic mitjà de gestió (contractació) i C1 administratiu (Secretaria). Així mateix, es van aprovar la creació del lloc de tresorer, la modificació de les RPT  d'administratiu (tresoreria) i el lloc de tècnic mitjà de gestió (A2) (personal), i la creació de tres places d'auxiliars administratius per a substituir tres treballadors interins.

El ple va aprovar també la pròrroga del contracte de manteniment i neteja de parcs i jardins i les sol·licituds de la subvenció de Xec Bebè que quedaven per resoldre.

Per la seua banda, el grup municipal Popular va presentar una moció per a la reparació urgent d'instal·lacions de l'Escoleta infantil municipal i una altra de reprovació de la regidora d'Educació, Sonsoles Giner. Els grups de govern van respondre explicant les inversions realitzades en el centre, les millores de personal i de condicions d'ocupació de les treballadores en l'últim exercici. Per la seua banda, Giner va explicar les condicions de treball en el centre i les normatives que es compleixen, i va recordar que el Consistori està a l'espera de fer efectiva la subvenció de 38.000€ de la Diputació de València per a millorar l'Escoleta. Ambdues mocions van ser rebutjades pel ple.

El grup municipal Popular va presentar també una moció per a fer constar les normes d'utilització dels paellers municipals. Rafael Ferrando, regidor de Mobilitat Ciutadana, Vies Públiques i Tercera Edat, va explicar que aquestes instal·lacions es regeixen per l'Ordenança de Convivència en vigor, i va avançar que la pròxima ordenança contindrà un apartat sobre ús dels paellers.

Formulari de cerca