La Policia Muntada de Rocafort patrullarà a partir d'Any Nou
28/12/2017

Confirmat: per fi la reclamació del veïnat de veure la policia patrullar a cavall per Rocafort serà una realitat. L'anunci s'ha produït després d'una reunió executiva entre l'alcalde i el cap de la policia local de Rocafort, i s'ha sabut que l'aplicació serà imminent, a partir del començament del 2018.

Esta iniciativa va en la línia de poble natural i ambientalista que el govern municipal pretén impulsar. Encara que l'afició del cap de la policia pel cinema clàssic també podria haver facilitat la implantació de la mesura. És sabut que des de xiquet és un gran enamorat de les aventures de la Policia Muntada del Canadà. Les cavalleries s'instal·laran provisionalment en l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, a l'espera que un procés de participació ciutadana trie una ubicació més vistosa. En cas de considerar-se necessària la convocatòria d'un referèndum, se sol·licitaran tots els permisos habituals a l'autoritat.

L'alegria per la novetat no ha permés aclarir alguns detalls, encara per definir. Com ara si canviaran el color dels uniformes i en eixe cas, quin color seria el més adequat per a la nostra població. I per últim, a fi de demostrar la companyonia que regna entre els agents i la seua gran coordinació, el següent repte serà circular en tàndem, de dos o de tres, pels carrers de Rocafort. Però encara no està clara la data en què podrà ser una realitat.

-- ESTA "NOTÍCIA" ERA UNA APORTACIÓ AL DIA DELS INNOCENTS: Gràcies per la vostra complicitat i bon humor, i que tingueu un gran any 2018 --

Formulari de cerca