Rocafort a punt per a les Festes Majors
27/07/2018

Ací teniu a l’abast el llibret de festes d’enguany. Hi trobareu el programa d’actes i un recull d’aportacions veïnals que parlen de nosaltres, de la història del poble i de les històries viscudes per les persones que animem la vida de Rocafort.

El nostre poble és molt actiu i açò es manifesta en les ganes de col·laborar del veïnat. La programació de les nostres festes majors ha estat fruit del treball compartit pel grup de treball de les festes majors, integrat en el Consell sectorial de Festes. Des de l’ajuntament agraïm la participació i el diàleg practicat en busca del consens. I és clar, les aportacions de la Junta de Moros i Cristians, de la Confraria de Santa Bàrbera, del Crist i de la Mare de Déu de la Corretja i a la clavaria de Sant Agustí, que manté la festa que protagonitzen les xiquetes i els xiquets. Enguany també celebrem les iniciatives de barri que han sorgit.

Julia Cañizares, regidora de Cultura, Festes i Participació Ciutadana, comenta que “ja notem l’entusiasme  per les festes que s’acosten, unes festes obertes en què serà benvinguda tota persona que vulga gaudir-les”. Cañizares agraeix “la implicació i participació del veïnat, que n’és la millor base. I avancem en millores com la reducció dels residus produïts i d’altres possibles molèsties al veïnat, també reforcem el servei de neteja. Volem unes festes respectuoses amb tots, netes, amb consciència per tal de celebrar millor la nostra convivència”.

Formulari de cerca