La subvenció per a Casa Bou i la renúncia de dos regidors del PP, en el ple de hui
21/12/2017

Hui, a les 19.30 hores, se celebra al Nou Espai el ple municipal de desembre, en sessió oberta al públic. Pot consultar-se l'ordre del dia en l'arxiu adjunt al final d'aquesta notícia.

Entre els punts del ple, destaquen la proposta d'acord per aprovar el projecte d'obra de Casa Bou, amb l'objectiu d'adherir-se al programa d'ajudes europees per a cofinançar projectes locals, dins del Programa FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per la seua banda, el PSPV presenta una moció per a instar al Govern d'Espanya perquè revise la situació del mercat elèctric considerant aquest subministrament un servei públic que estiga gestionat, també, per un operador públic. Una situació que ha denunciat la Confederacio d'Associacions Veïnals de la Comunitat Valenciana (CAVECOVA), entre altres organitzacions socials i sindicals.

Ciutadans presenta una altra moció sobre el Projecte de Llei de l'Horta de València, perquè l'ajuntament inste al Consell a garantir la viabilitat de les explotacions agrícoles i ramaderes mitjançant mesures de suport, així com establir un Pla de desenvolupament agrari consensuat amb els representants dels agricultors, entre altres aspectes.

Renúncia de dos regidors del PP

Uns altres dels punts destacats del ple d'avui són les renúncies a l'acta de dos regidors del Grup Municipal Popular: la portaveu, Carmen Fernández, i Fernando Medina. Seran substituïts per Marina Fontes i María del Mar Casanova, respectivament.

Formulari de cerca