Subvencions culturals en Rocafort, fins al 5 de novembre
5/10/2018

Des de hui s'obri el termini per a presentar projectes culturals realitzats en Rocafort que podran ser subvencionats en aquesta convocatòria de concurrència competitiva. El termini s'allargarà durant un mes a partir del dia posterior a la publicació de les bases en el BOP. És a dir, fins al 5 de novembre.

Poden optar associacions del poble de Rocafort i agrupacions de veïnat que hagen realitzat activitats culturals obertes a la població des de l'1 de gener a l'1 de novembre de 2018. La quantitat màxima subvencionable per fons municipals serà de 1.000 euros.

Qualsevol entitat o agrupació interessades pot acudir a l'oficina de l'AEDL, en l'edifici de serveis socials, o enviar-los un correu electrònic de consulta, que serà atesa i assessorada per tal de facilitar la millor presentació dels projectes de participació ciutadana.

La documentació que cal presentar la trobareu més avall: la instància general i el formulari, la declaració d'estar al corrent d'obligacions tributàries i el compromís dels participants, en el cas d'associacions socioculturals legalment constituïdes el seu cif i identificació, i en el cas d'agrupacions veïnals per a activitats puntuals, el seu model específic.

 

Formulari de cerca